Comencem, amics del Delicte!

Aquest és el primer tret que disparem des del web de la nova editorial Llibres del Delicte, dedicada a la novel·la negra en català. Un projecte que tot just arrenca amb la il·lusió d’aportar el nostre granet de sorra a l’excel·lent comunitat d’aficionats al gènere negre que tenim a casa nostra.

Perquè a Catalunya som un grapat de lectors, escriptors, editors i llibreters que cada cop més veiem la novel·la negra com la gran literatura social i apostem amb fermesa per la literatura de gènere. Una literatura que no és menor i que no ha de ser considerada de segona categoria. Un gènere que és el més llegit arreu del món.

Des d’aquest racó del web us anirem explicant la nostra experiència com a petita editorial, que publica en un petit idioma llibres d’un gènere molt concret. Tot plegat, potser tan sols una acció minúscula, però amb la voluntat d’establir lligams amb tots els qui sentiu la novel·la negra com ho fem nosaltres.

Per això, volem fer del nostre web un espai on informar de les novetats al voltant del món negrecriminal en general, de l’activitat de la resta d’editorials que toquen el gènere, dels nous títols, d’escriptors, de projectes, de xerrades, congressos i festivals.

Esperem que us vingui de gust. Gràcies per acompanyar-nos durant el viatge, amics del Delicte.