Ja hem complert el primer mes d’activitat a Llibres del Delicte i el balanç inicial que fem no pot ser més satisfactori. La nostra idea inicial d’omplir un buit que hi havia a la literatura en català i esdevenir el canal de difusió de la gran collita d’escriptors catalans que conreen el gènere ha estat rebuda de manera molt positiva. I això ens referma en el nostre posicionament i ens fa ser optimistes de cara al futur.

Aquest primer mes d’activitat ha estat enfocat, principalment, a fer difusió de la nostra filosofia editorial i donar-nos a conèixer per arribar al lector. I és aquí on estem molt satisfets, ja que el feedback que hem tingut ha sigut molt positiu, tant pel que fa als mitjans de comunicació, que han celebrat l’aparició d’un projecte editorial que aposta sense complexes per l’escriptor català, com pels lectors, que ens han encoratjat a fer bullir l’olla al gènere negrecriminal en català.

L’altre gran objectiu d’aquest primer mes, i que explicarem més en profunditat en una altra entrada al bloc, també l’estem assolint amb èxit. Com a distribuïdors dels nostres llibres, amb la voluntat d’abaratir els llibres eliminant intermediaris entre autor i lector, estem treballant per construir la nostra pròpia xarxa de distribució amb les llibreries on ens interessa ser. Encara queda camí, però de moment la feina que portem ens fa ser molt optimistes i ens confirma que existeix la possibilitat de fer més accessible la cultura a tots.

Per últim, tanquem aquest primer mes convençuts que l’arribada de Llibres del Delicte ha ajudat a fer que el món de la novel·la negra en català es bellugui i creixi. Sabem que la nostra passió i empenta per fer que el gènere esdevingui protagonista al país s’encomana a tots els protagonistes del món cultural català, i que la voluntat de cooperació ens farà créixer.

Moltíssimes gràcies per aquesta excel·lent rebuda, amics del Delicte.