Abonament anual: 6 llibres per 60€

No són temps fàcils i els que tenen el poder ens obliguen a retallar i retallar, a viure cada cop amb menys. Però a Llibres del Delicte no volem que ningú es vegi obligat a sacrificar el plaer de la lectura, perquè creiem en la necessitat de la cultura i estem convençuts que un poble que llegeix és un poble més intel·ligent.

Amb l’abonament anual que us proposem tindreu accés a 6 Llibres del Delicte, que són el número de títols nous que publiquem cada any, a canvi d’un únic pagament de 60 €.

Us oferim un estalvi d’uns 30€ sobre el preu de venda al públic dels 6 llibres si els compréssiu de manera individual, el que que us permetrà tenir accés a tota la col·lecció per un preu molt assequible. I és que volem que llegiu els Llibres del Delicte perquè estem convençuts que els gaudireu.

La vigència de l’abonament és d’un any i els 6 llibres que podreu demanar són de tot el catàleg de l’editorial, tant dels títols que ja s’han publicat com dels que s’aniran publicant al llarg de la vigència de l’abonament. Les comandes dels llibres les podeu fer des d’un en un fins als 6 de cop.

Contacteu-nos al mail info@llibresdeldelicte.com demanant el vostre abonament anual i us explicarem els senzills passos que heu de donar per començar a rebre a casa els vostres Llibres del Delicte.

L’enviament dels 6 llibres és gratuït!

2016-12-23T11:52:22+00:00 31/08/2014|Editorial|0 Comentaris

Deixeu un comentari