1. L’editorial Llibres del Delicte i el festival Vilassar de Noir convoquen el I PREMI VILASSAR DE NOIR de novel·la negra.
  2. Es poden presentar al I PREMI VILASAR DE NOIR totes les obres de gènere negre, policial o de misteri escrites en català, amb el límit d’una obra per autor.
  3. La dotació del I PREMI VILASSAR DE NOIR serà de 2.500 euros per al guanyador, quantitat que es pagarà en concepte de drets d’autor per l’edició de l’obra premiada en forma de llibre, tant en paper com en e-book, un cop que el llibre sigui publicat durant l’any 2020.
  4. L’obra guanyadora serà publicada per l’editorial Llibres del Delicte en el termini d’un any des de l’anunci del guanyador i serà presentada durant la propera edició del festival Vilassar de Noir. Llibres del Delicte es reserva el dret de negociar amb els autors participants no premiats la possible publicació de les seves obres.
  5. Les obres presentades tindran una extensió mínima de 150 fulls a doble espai i tipografia 12.
  6. L’enviament d’obres es farà al correu electrònic vilassardenoir@gmail.com indicant PER AL PREMI VILASSAR DE NOIR i es farà a través de dos arxius: en un anirà la novel·la i tindrà per nom el títol de l’obra, i en un altre arxiu anomenat PLICA aniran les dades personals i de contacte de l’autor.
  7. La data límit de recepció de les obres serà el 16 de setembre de 2019 a les 21h.
  8. Amb l’enviament de la novel·la, l’autor assegura l’autoria del text, que és inèdit i no ha estat publicat amb anterioritat ni en format físic ni electrònic, ni en cap web d’internet, i que no ha estat presentat a cap altre premi. Un cop enviada, l’autor es compromet a no retirar l’obra de concurs.
  9. L’anunci del guanyador es farà en un acte durant el cap de setmana de la quarta edició del festival Vilassar de Noir, que se celebrarà entre el 25 i el 27 d’octubre  de 2019 a Vilassar de Mar. El guanyador, que serà avisat amb antelació, es compromet a recollir el premi en persona en l’acte d’entrega.
  10. El jurat estarà format pels escriptors Margarida Aritzeta, Empar Fernández i Toni Hill.
  11. Les qüestions que no estiguin contemplades a les bases, seran interpretades lliurement pel jurat i l’organització.