Fes-te DELINQÜENT i entra a formar part de la família del Delicte. A més, rebràs a casa les novetats que Llibres del Delicte publica al llarg de l’any.

La subscripció anual DELINQÜENT 6 (clica aquí per més info) a Llibres del Delicte consisteix en el dret a rebre a casa 6 llibres al llarg de l’any per un preu final de 78€, sense cap cost extra d’enviament. També tenim la subscripció DELINQÜENT 3, (clica aquí per més info), que per 40€ dona dret a rebre 3 novetats al llarg de l’any.

Amb anterioritat a la publicació de cada una de les 10 novetats que Llibres del Delicte publica al llarg de l’any, preguntem als subscriptors si la volen rebre com un dels llibres a què dona dret la subscripció. En cas afirmatiu, el subscriptor rebrà la novetat a casa sense cap cost d’enviament.

També existeix la possibilitat de demanar algun llibre de fons del catàleg de Llibres del Delicte en lloc d’alguna de les novetats a què dona dret la subscripció DELINQÜENT.

Cada mes, celebrarem un club de lectura virtual per a subscriptors amb la presència de l’autor, on anirem comentant les novetats de l’any. Ser subscriptor et dona dret a participar en aquests clubs de lectura mensuals sense cap cost addicional.

Fer-te DELINQÜENT és una manera de mostrar el teu suport i confiança a un projecte editorial petit i humil que aposta pels autors i pel talent del país com és el de Llibres del Delicte. A més, les subscripcions ens permeten assegurar una sèrie de vendes de cada títol per garantir la sostenibilitat econòmica de l’editorial en uns temps tan incerts com els actuals.

Si vols que alguna llibreria rebi una part de la teva subscripció, indica’ns la llibreria quan facis la comanda i ens hi posarem en contacte.