Fes-te DELINQÜENT i entra a formar part de la família del Delicte. A més, rebràs a casa les novetats que Llibres del Delicte publica al llarg de l’any.

La subscripció anual DELINQÜENT 6 a Llibres del Delicte consisteix en el dret a rebre a casa 6 llibres al llarg de l’any per un preu final de 78€, sense cap cost extra d’enviament. També tenim la subscripció DELINQÜENT 3, que per 40€ dona dret a rebre 3 novetats al llarg de l’any.

Amb anterioritat a la publicació de cada una de les 10 novetats que Llibres del Delicte publica al llarg de l’any, preguntem als subscriptors si la volen rebre com un dels llibres a què dona dret la subscripció. En cas afirmatiu, el subscriptor rebrà la novetat a casa sense cap cost d’enviament.

També existeix la possibilitat de demanar algun llibre de fons del catàleg de Llibres del Delicte en lloc d’alguna de les novetats a què dona dret la subscripció DELINQÜENT.

Fer-te DELINQÜENT és una manera de mostrar el teu suport i confiança a un projecte editorial petit i humil que aposta pels autors i pel talent del país com és el de Llibres del Delicte. A més, les subscripcions ens permeten assegurar una sèrie de vendes de cada títol per garantir la sostenibilitat econòmica de l’editorial en uns temps tan incerts com els actuals.