Cartes marcades

18,50 IVA incl.

Autora: Maribel Torres
Pàgines: 238
Subgènere: Novel·la policíaca
Mides: 14 x 21 cm
ISBN: 978-84-19415-19-6
Data de publicació: 20 de novembre 2023

Descripció

Una xarxa de tràfic de persones a escala mundial pot semblar massa per a una agència de detectius local, i encara més quan els perseguits també poden convertir-se en perseguidors.

Quan en Juli Masó es presenta a l’agència de l’Adriana i en Pau per denunciar la desaparició de la seva dona a Turquia, els detectius es veuran obligats a desplegar tots els mitjans que tenen per resoldre un cas que cada vegada planteja més dubtes i enigmes. La investigació de la desaparició només serà l’inici d’una cadena d’esdeveniments que els enfrontaran a les seves pròpies pors.

La cooperant d’una ONG d’ajuda a dones explotades provinents d’Europa de l’Est ha desaparegut en un cas internacional que farà dubtar la detectiva Adriana d’ella mateixa.

Ressenyes

  1. Pili

    Un thiller escrit per una dona, amb una protagonista femenina. Xapo poder ensenyar des de la imagiacio de l,autora com una agencia petita pot descubrir un tema tant complicat i real aprop constament de qualsevol ciutada. Una lectura fluida pero amb gran realitat i eficacia, increible estirar constamnet de quasi un fil que ja no hi ha…. i arribar amb la constancia a la veritat, i ensenyar aquest mont i trafic de dones tant i tant cru….saben que aquest llibre obre els ulls a l,empatia coneixement que senten i que pateicen…com funcionen les mafies lucrasen utilitzant gent que no pot escapar amb cartes marades. Les petites lluites i la gratitud encara de bona gent permet amb la seva valentia canviar el titol d algunes d,elles. . Tot esforç val la pena els grossos encara mes!!

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go to Top