La mort sense ningú

16,50 IVA incl.

En estoc

Autor: Jordi Tiñena
Pàgines: 305
Enquadernació: Rústica amb solapes
Mides: 14 x 21 cm
ISBN: 978-84-945826-0-8
Data de publicació: Setembre de 2016

En estoc

SKU: TINENA-MORT Categoria:

Descripció

La mort sense ningú és el primer cas del sotsinspector Vidal, professor de filosofia ficat a mosso d’esquadra, que amb una intensa vida personal i familiar es qüestiona la idea de viure –o morir– sense ningú.

L’aparició del cos sense vida d’un ciclista al Pont del Diable de Tarragona, amagat de manera matussera entre fulles i apartat del corriol per on circulava, inicia la investigació del sotsinspector Vidal, que aviat se sorprendrà en descobrir que es tracta d’un mort que no plora ningú. Un cas que ningú no té cap interès en resoldre.

Les pistes tampoc no conviden a continuar investigant, però Vidal, acompanyat del caporal Veciana, contrapunt terrenal i pragmàtic del sotsinspector, s’entesta en veure més enllà d’una solitària mort accidental. Els dubtes de la seva vida personal i professional, sempre en un debat constant que afecta a família i companys, es traslladen a la investigació on, potser, Vidal troba alguns paral·lelismes amb ell mateix i la possibilitat de viure –i morir– sense ningú.

Diuen del llibre:

Jordi Tiñena

És autor de les novel·les Mort a Menorca (1994), Un dia en la vida d’Ishak Butmic (1994), Els vespres de Don Magí Castellarnau (1995), La dona del grill(1996), El comediant de Perpinyà (1997), Dies a la ciutat (1999) i L’ombra del coronel (2002), El Mercant (2005), Peix de gat (2011), El gos suicida (2012).

Ha publicat també adaptacions de Tirant lo Blanc, Curial e Güelfa, L’Spill i Lo Somni, entre altres.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “La mort sense ningú”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *