L’àngel negre

17,50 IVA incl.

Autora: Maria Sardans
Pàgines: 318
Subgènere: Novel·la policíaca
Mides: 14 x 21 cm
ISBN: 978-84-120625-9-5
Data de publicació: 5 octubre 2020

Descripció

La rica hereva Valentina Palau Pi i Blanquerna encara no s’acaba de creure que, després de la traïció del seu exmarit, és a Vic fent de mossa d’esquadra. Allà es troba amb un assassinat que li desperta un interès desbordant i la posa en contacte amb el metòdic inspector Martí Alemany.
L’inspector Alemany no entén què fa una milionària al cos de policia, i no accepta que amb les seves interferències i procediments poc professionals aconsegueixi més resultats que ell en una investigació que els portarà a Suïssa i a Rússia. Blanqueig de diners, passions entre criminals i les relacions internacionals d’una família fosca amb tentacles per mitja Europa faran que la Valentina Palau es replantegi si la vida que té és la que vol o només és una fugida endavant.

Ressenyes

  1. Carles Perarnau Parera

    Vaig comprar el llibre per casualitat. Estava a la festa major de Viladomiu Vell i després dels jocs de cucanya hi havia la presentació de la seqüela d’aquest llibre. En principi la novel.la negra no m’atrau gaire, el punt de vista feminista tampoc és que m’entusiasmi (dir a l’inspector “el nen mimat dels mossos d’esquadra” m’ha semblat una mica fora de lloc…), que la protagonista sigui de l’alta societat tampoc (tendeixo a gravitar més cap a anti-herois o gent que no “ho té tot”). Però com que es donava la casualitat que jo també havia escrit un llibre fa poc, doncs per una espècie de sentiment de solidaritat vaig decidir-me a comprar-lo.
    I la veritat és que ha estat una lectura molt agradable. Superant de molt les expectatives. Tot i un parell de tonteries que personalment no m’han acabat de convèncer, li posaria un 9 sobre 10 (un 10 no el posaré mai, la perfecció no existeix). O “cinc estrelles” com es sol puntuar avui en dia.
    Tot i que en aquesta etapa de la meva vida no tinc massa temps per llegir, segurament em compraré el Lluna Vella quan el trobi en digital.

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go to Top