Subscripció DELINQÜENT 3

40,00 IVA incl.

Subscripció anual DELINQÜENT 3

3 novetats al llarg de l’any

40€

Categoria:

Descripció

La subscripció anual DELINQÜENT 3 a Llibres del Delicte consisteix en el dret a rebre a casa 3 llibres al llarg de l’any per un preu final de 40€, sense cap cost extra d’enviament.

Amb anterioritat a la publicació de cada una de les 10 novetats que Llibres del Delicte publica al llarg de l’any, preguntem als subscriptors si la volen rebre com un dels 3 llibres a què dona dret la subscripció. En cas afirmatiu, el subscriptor rebrà la novetat a casa sense cap cost d’enviament.

També existeix la possibilitat de demanar algun llibre de fons del catàleg de Llibres del Delicte en lloc d’alguna de les 3 novetats a què dona dret la subscripció DELINQÜENT 3.

Fer-te DELINQÜENT és una manera de mostrar el teu suport i confiança a un projecte editorial petit i humil que aposta pels autors i pel talent del país com és el de Llibres del Delicte. A més, la teva subscripció ens permet assegurar una sèrie de vendes de cada títol per garantir la sostenibilitat econòmica de l’editorial en uns temps tan incerts com els actuals.

Gràcies per ser-hi!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Subscripció DELINQÜENT 3”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go to Top