Subscripció DELINQÜENT 6

78,00 IVA incl.

Subscripció anual DELINQÜENT 6

6 novetats al llarg de l’any

78€

Categoria:

Descripció

La subscripció anual DELINQÜENT 6 a Llibres del Delicte consisteix en el dret a rebre a casa 6 llibres al llarg de l’any per un preu final de 78€, sense cap cost extra d’enviament.

Amb anterioritat a la publicació de cada una de les 10 novetats que Llibres del Delicte publica al llarg de l’any, preguntem als subscriptors si la volen rebre com un dels 6 llibres a què dona dret la subscripció. En cas afirmatiu, el subscriptor rebrà la novetat a casa sense cap cost d’enviament.

També existeix la possibilitat de demanar algun llibre de fons del catàleg de Llibres del Delicte en lloc d’alguna de les 6 novetats a què dona dret la subscripció DELINQÜENT 6.

Fer-te DELINQÜENT és una manera de mostrar el teu suport i confiança a un projecte editorial petit i humil que aposta pels autors i pel talent del país com és el de Llibres del Delicte. A més, la teva subscripció ens permet assegurar una sèrie de vendes de cada títol per garantir la sostenibilitat econòmica de l’editorial en uns temps tan incerts com els actuals.

Gràcies per ser-hi!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Subscripció DELINQÜENT 6”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go to Top